Acțiunea “Teleorman, județ curat” a fost un real succes!
Astăzi, în majoritatea zonelor din Teleorman, oamenii s-au mobilizat pentru o amplă acțiune de curățenie.
Nu pot exprima în cuvinte câtă bucurie am simțit în suflet, când am văzut câți ne-am strâns.
Am fost peste 1500 de oameni, în tot județul, din toate categoriile sociale.
 
 
Mulțumesc pentru participare domnului Barna Tánczos, ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, care a venit în județul nostru pentru a susține public această acțiune frumoasă.
De asemenea, vreau să mulțumesc partenerilor acestei campanii, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, ADI- Managementul Deșeurilor, Directia Silvica Teleorman și SC Polaris SA, care s-au implicat activ și au pus la dispoziție materialele necesare desfășurării acestei acțiuni.
S-au alăturat campaniei chiar și primari PSD, care au înțeles că astfel de inițiative au drept scop menținerea unui mediu sănătos, nesufocat de gunoaie aruncate la întâmplare, iar pentru asta le mulțumesc și mărturisesc că sunt plăcut impresionat de faptul că, astăzi, pentru o parte dintre ei nu a existat culoare politică și ambiții inutile.
Dragi voluntari și colegi liberali, ați fost minunați. Ați dovedit, din nou, că lucrurile bune se fac cu sufletul, iar atunci când punem suflet, se vede.
 
 
Acțiunea ” Teleorman, județ curat” va continua și în lunile următoare, pentru că îmi doresc să transformăm județul într-un loc de care să fim mândri, în fața oricui. Să nu mai fim jigniți de nimeni, să demonstrăm tuturor că suntem civilizați, că nu ne batem joc de natură.
Totodată, cer public instituțiilor statului să ia masurile legale, acolo unde situația o impune, pentru că, din păcate, există și astfel de cazuri.
Pe dumneavoastră, teleormănenii de bună credință, vă rog să vă implicați în această acțiune și să ne trimiteți filmări sau fotografii cu locurile și persoanele care aruncă deșeurile la întâmplare, fără să țină cont de sănătatea celor din jur sau de natură.
Puteți trimite imagini pe pagina de Facebook “Teleorman, județ curat”.
Haideți să schimbăm împreună fața județului nostru!
Puterea exemplului începe cu fiecare dintre noi!